Leenan esittely

 

Rakkaudesta koiriin ja koirien hyvinvointiin


Olen Leena Paavola ja asun Nurmijärvellä. Elämässäni on aina ollut koiria, rotukoiria ja ”juhlasekoituksia”. Omaksi roduksi on valikoitunut Novascotiannoutaja joita kasvatan pienimuotoisesti. Tällä hetkellä kotona on kolme tolleria, Helmi-emo ja hänen kaksi tytärtä, Martta ja Hilde. Joukossa on ollut myös Kultainennoutaja Bella.

Omien koirien kanssa pyrin harrastamaan monipuolisesti eri lajeja. Helmi ja Martta kisaavat agilityssä 3.lk:ssa, Martan kanssa on osallistuttu myös agilityn SM-kisoihin. Toko, rally-toko, nose work, verijälki ja näyttelyt kuuluvat harrastuksiimme. Yksi kasvateistani toimii myös hypo-koirana omistajalleen.

Raaka-ruokinta on myös oleellinen osa omien koirien hyvinvointia. Olen 25 v ruokkinut koirani raaka-ruualla josta osan valmistan itse, koska haluan tietää mitä koirani syö, ruokaa jossa ei ole väri- eikä lisäaineita.

Rakkaudesta koiriin ja koirien hyvinvointiin sai minut hakeutumaan koirahieroja-koulutukseen. Valmistuin Koirakuntosalin koirahierojakurssilta 2017. Koulutus kesti 8kk, sisältäen n 200h lähiopetusta ja projektikoiria. Jatkan opiskelua Frantsilassa koirien jäsenkorjaajaksi. Opiskelusta vastaa Pertti Rantala joka on koirien jäsenkorjauksen pitkäaikainen kehittäjä. Lisäksi opiskelen Suomen Eläinterveydenhuolto-opistossa Koiran anatomiaa ja fysiologiaa.